Maj 9, 2010

Postat av i Dans | 10 kommentarer

Dansa med linser, inte glasögon

Ett gott råd, använd linser på dansgolvet och lämna glasögonen hemma. I fredags var jag ute med mina väninnor och buggade loss på dansgolvet. Jag älskar att gå ut bugga, det är det roligaste som finns. Men denna gången gick det tyvärr inte så bra som det brukar. Dansen var det inget fel på, men däremot blev jag skadad!

Jag blev uppbjuden av en lite äldre man i 40-års åldern och vi trängde oss in på det fullsmockade dansgolvet. Vi buggade loss riktigt ordentligt och hade skoj. Tyvärr var det alldeles för trångt på dansgolvet för plötsligt fick jag en armbåge rakt i höger öga! Denna kvällen hade jag inte linser på mig och mina glasögon gick sönder direkt. Rena turen att jag inte fick splitter i ögonen! Istället fick jag en stor blåtira och hela ögat svullnade igen. Personen som armbågade mig av misstag var en tjej i 20-års åldern, som nästan själv började gråta när hon såg hur ont jag hade.

Den roliga danskvällen tog slut i samma ögonblick och resten av kvällen spenderades på akutens väntrum. Läkaren konstaterade att det inte var någon fara med ögat mer än att det hade blivit en mindre blödning. Det kändes som en lättnad, men nästa gång jag går ut för att roa mig blir det att ha linser på – jag kunde ju blivit blind. Tur i oturen att jag har endagslinser hemma, för några nya glasögon har jag inte råd med…

Skriv ett svar